Om oss

O

Emagzy har investert i elektronisk handel for å levere produkter av høyeste kvalitet til sine kunder, med sin erfaring fra detaljhandel og merchandising, som er nesten et halvt århundre gammel. E-handelsnettstedet, som opprinnelig var designet for å selge Emagzy-produkter, har utvidet omfanget ved å inkludere Emagzy varehus og Emagzy Hypermarket-produkter i virksomheten siden 2013 og lansert merkevaren Özdileklenen.com.

Bestående av to seksjoner, et marked og en butikk, er emagzy.com en rik plattform der du kan få tilgang til mange merker og produkter på nettet. emagzy.com, der du kan handle alt med tillit, samler hvert produkt du trenger under ett tak.

Mer enn 40 000 produktalternativer er tilgjengelige på Özdileklenen.com. Markedsoperasjon i provinsene Antalya, Bursa, Eskişehir, İzmir, Kocaeli, Yalova og Uşak; Butikkdriften betjener hele Tyrkia.

Takket være SSL- og PCI DSS -sikkerhetsprotokoller, blir informasjonen kryptert og overført under dataflyten mellom Emagzy.com og banken, slik at kortinformasjonen din ikke blir registrert i systemet vårt. Dermed tilbyr emagzy.com brukerne en helt trygg shoppingmulighet.

Emagzy.com har forstørret målene sine ved å se fremtiden i den elektroniske handelssektoren, og har begynt å tilby den beste servicen med sitt nye design for å forbedre brukeropplevelsen og tilby en enklere og enklere bruk for besøkende.

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta