2 trinn for å gjøre blogginnsatsen din vellykket

2

Blogging er en veldig populær måte å øke salget på og øke abonnentbasen din. Med en blogg kan du starte en merkevare for bedriften din, bli oppfattet som en ekspert, tjene penger med Google AdSense og starte ditt eget fellesskap. Blogging er utmerket og er noe du bør vurdere å gjøre for din nettvirksomhet.

I dagens leksjon vil jeg avsløre noen bloggtips som jeg har lært gjennom årene jeg har vært på nett. Disse tipsene er enkle og enkle, og er ting du også kan bruke for å drive bloggen din, og ta trafikken og salget til neste nivå. Her er det første du kan gjøre for å gjøre bloggen din vellykket.

1) Send til bloggkataloger

Å sende inn til bloggkatalogene er en av de beste tingene du kan gjøre for bloggen din. Du vil få en verdifull tilbakekobling – som kan øke søkemotorrangeringen din – og du vil få mange mennesker til å besøke og abonnere på bloggen din basert på interessene deres.

Det er mange bloggkataloger på nettet som du kan velge mellom. Og den gode nyheten om det er at du ikke trenger å sende inn bloggen din om og om igjen. Så snart du sender bloggen din til bloggkatalogene, trenger du ikke å gjøre det igjen. Du trenger bare å gjøre det én gang, og hvis du kan sende inn bloggens RSS-feeds til RSS-katalogene, er dette også en god ting. Her er et annet tips for å gjøre bloggen din vellykket:

2) Fokus på trafikk

Det er mange måter å få trafikk til bloggen din på, og mange av disse strategiene er svært effektive. Men du vil holde deg til kjernestrategiene som vil tjene deg mest penger. Noen av mine favoritttrafikkstrategier er: betal per klikk-annonsering (PPC), artikkelmarkedsføring, SEO (søkemotoroptimalisering), forummarkedsføring og til og med ezine-annonsering.

Trafikk er veldig viktig, men du vil ikke ha noen gammel type trafikk. Du vil ha målrettet trafikk. Klart det er mange måter å få trafikk på nettet som vil øke treffene dine, men hva hjelper det for deg hvis de ikke konverterer til salg? Hold deg til å få målrettet trafikk, og du vil være god til å gå.

Ikke vær redd for å bruke betalt annonsering for å lede trafikk til bloggen din. Bare sørg for at du har et system på plass som lar deg hente inn pengene dine, og sette deg inn på den lønnsomme siden av inntekten.

Du kan tjene mye penger på bloggen din. Du kan legge til Google AdSense, tilknyttede produkter eller til og med dine egne produkter. Alle 3 kan hjelpe deg med å tjene penger på bloggen din, så du bør ikke spare på det. Sørg for at du markedsfører bloggen din som en gal, slik at du kan se resultater relativt raskt på nettet.

Blogging er en flott online markedsføringsstrategi som du bør inkorporere i din markedsføringspersona. Jo mer du blogger, desto flere resultater vil du begynne å se for virksomheten din, og måneder på veien… vil du begynne å se tilbakevendende salg. Husk å vurdere det i dag.

Lykke til med bloggmarkedsføringen din i dag.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta