3 tips for å treffe din Ping G10 -sjåfør lenger enn noen gang

3

Alle vil slå lengre kjøreturer. Den nye Ping G10 -driveren flyr ikke ut av proffbutikkene bare fordi den ser fin ut. Hvis du kan kjøre forbi 150 m. markør på hvert par 4, så har du et 7-jern eller bedre i greenen. Det gir deg en stor fordel i skinnet ditt firkantet når de andre gutta treffer fem-jern eller høye fairway-skogen fordi de ikke kan matche kjørelengden din utenfor tee.

Det er en annen grunn til at du vil slå den store stasjonen hvert hull også. Det kalles testosteron. Og jeg bryr meg ikke om du spiller med en haug med tjue ting med 110 mph svinghastigheter eller med ditt vanlige gjengband. Alle vil være den lange mannen utenfor tee hver gang. Kall det evolusjonær biologi hvis du vil, men hvis du blomstrer den store stasjonen nedover midten av fairway, vil hvert hull gutta du spiller mot føle seg litt skremt, og de vil presse litt hardere på sine andre skudd. Trykk fører alltid til flere feil for dem og flere skinn for deg.

Her er tre golfkjøretips som er rettet mot de nye titan -driverne med stort hode som Ping. Du må eksperimentere litt med hvert av de separate tipsene, fordi den vanligste applikasjonen kanskje ikke passer for deg.

Golfkjøretips nummer 1 – Ballposisjon. Føreren er den eneste klubben i vesken din som vil gi de beste resultatene når du slår ballen i begynnelsen av oppsvinget. Den tradisjonelle posisjonen for ballplassering med sjåføren din for høyrehendte golfspillere er utenfor venstre hæl. Du kan kanskje forbedre resultatene dine ved å flytte ballposisjonen enda lenger foran deg. Noen mennesker har rapportert de beste resultatene med en ballstilling så langt frem som tærne, men dette er sannsynligvis det ekstreme.

Golfkjøretips nummer 2 – Bruk funksjonen for balljustering. Nesten alle golfballer kommer med en pil eller en linje trykt på balldekselet for å hjelpe deg med å justere putter, men du kan bruke denne justeringsfunksjonen til å hjelpe deg med å sette opp firkant for stasjonene dine også. Pek på pilen, linjen eller ballnavnene nøyaktig i den retningen du vil treffe stasjonen. Start din vanlige forhåndsskuddsrutine bak ballen, gå til ballen, plasser klubbens ansikt på bakken og juster den firkantet til justeringsmarkøren på ballen.

Golfkjøretips nr. 3 – Ballhøyde. Den tradisjonelle høyden på en ball er å ha halvparten av ballen over toppen av føreren med føreren hvilende på bakken. Du vil prøve å gå høyere. Legg 3/4 av ballen over toppen av føreren. Grunnen til at dette fungerer er fordi sweet spot på mange av de nye storhodet driverne har blitt flyttet høyere. Du kan allerede få gode resultater med den tradisjonelle høyden på tee, men det er ingen grunn til ikke å eksperimentere med en enda høyere ballstilling.

Prøv disse tre golfkjøretipsene på området før din neste tur. Plasser ballen lengre frem i din holdning. Bruk justeringsfunksjonen på golfballen for å firkantet førerhodet. Tee ballen høyere enn du er vant til. Dette er generelle tips som vil fungere for de fleste golfspillere, men du må eksperimentere selv hvis du vil få mest mulig ut av den nye Ping G10 -driveren.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta