6 trinn for å håndtere et ødelagt bilvindu selv

6

Hvis du er som folk flest, har du kanskje ikke lyst til å håndtere et knust bilvindu selv. Men det er viktig at du får den reparert så fort du kan. Enten bilvinduet ditt er knust eller knust, bør du håndtere problemet med en gang. I de fleste tilfeller kan du kjøre bilen med knust glass, men du må få den reparert eller erstattet uten å kaste bort tid. I denne artikkelen skal vi veilede deg om hvordan du kan gjøre det selv. Les videre for å finne ut mer.

Rekvisita du trenger

  • Et par tykke hansker

  • Maskeringstape

  • Mikrofiber tøystykke

  • En søppelpose i plast

1. Klargjør glasset

Først av alt bør du bruke et par arbeidshansker for sikkerhets skyld. Ditt neste trekk er å kjøpe en pose eller beholder som vil gjøre det lettere for deg å samle knuste glassbiter.

2. Fjern det knuste glasset

Deretter bør du samle de store bitene av knust glass. Og legg deretter alle bitene i beholderen eller posen. Nå bør du bryte bort resten av de ødelagte delene som er festet til kjøretøyet ditt.

Deretter kan du bruke en støvsuger til å fjerne de gjenværende bittesmå glassbitene fra vindusrammen og innsiden av bilen. Med vakuumet kan du nå selv de mest vanskelig tilgjengelige områdene på teppet inne i bilen.

3. Rengjør vinduet

Ditt neste trekk er å forberede overflaten som omgir det flisete området for vedheft. Sørg for at du fjerner støv, skitt og avleiringer. Hvis du følger dette trinnet, vil det bidra til å sikre at tapen fester seg til glasset.

Bruk et fuktig klesplagg til å rengjøre vinduspakningen og rammen på bilen. Vent noen minutter for å la området tørke.

4. Juster plastdekselet

Plasser plastdekselet på vindusrammen fra innsiden av kjøretøyet. Hold posen eller beholderen mot den øvre kanten av glassrammen og fest den på plass med maskeringstape.

Det er ikke en god idé å bruke andre typer tape, ellers kan du ende opp med å skade lakken på bilen.

5. Fest dekselet

Nå, få minst 6 stykker tape, bruk litt press for å gjøre plasten flat. Trekk den nå i retning av den ene siden av bilrammen. Pass på at du kun bruker ett stykke maskeringstape for å feste plasten til vindusfamilien.

6. Forsegl dekselet

Til slutt bør du bruke noen flere stykker tape for å forsterke forseglingen. Med et nytt lag tape kan du styrke plastbelegget. Dessuten bør du passe på at det ikke er hull mellom vinduskarmen og plasten. Tanken er å forhindre vann- eller luftlekkasje.

Kort sagt, vi foreslår at du følger disse trinnene hvis du ønsker å håndtere det knuste glasset på bilen din. Forhåpentligvis vil disse tipsene hjelpe deg å få jobben gjort uten å gjøre alvorlige feil.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta