Advarsel – Ikke kjøp en batteridrevet tur på leketøy uten å lese denne artikkelen

A

Batteridrevne kjøretøy gir en helt ny dimensjon til tradisjonelle sitteleker, og med det mest naturtro utvalget innen kjøretøy, kan barn virkelig leke med å imitere de voksne rundt dem!

Et stort utvalg av farger og stiler finnes i kategorien batteridrevne leketøy. Passer for både gutter og jenter, batteridrevne kjøretøy er tilgjengelige med et 6V eller 12V oppladbart batteri, og den eneste reelle forskjellen mellom de to er i antall hastigheter og bakken som modellen er i stand til å håndtere.

Et fantastisk leketøy på startnivå er 6V Trimoto Racing Trike tilgjengelig i både blått med rødt og gult samt nyanser av rosa og lilla. Passer for små barn fra 18 måneders alder, denne trehjulingen har en makshastighet på 2,5 km/t samt revers. Et annet alternativ for 18 måneder gamle ryttere er Runner Quad tilgjengelig i rosa eller blått. Drevet av et 6V batteri har Quad en enkelt hastighet fremover og en bakover.

En litt større 6V batteridrevet ride-on trike egnet for barn fra 3 år og oppover er Patrol trike tilgjengelig i Police Patrol eller Princess Patrol modeller. Patrol-trike kommer med en enkel foroverhastighet på 3 km/t og revers.

All Aboard 6V tog- og skinnesett er en helt annen type batteridrevet leketøy. Ved å bruke de 22 sporstykkene kan et spor legges, og det lille toget tøffer langs det. Komplett med motorlyder og et horn, vil små ingeniører også glede seg over å vite at en tilkoblet vogn har nok plass til alle de koselekene deres!

Hvem har vel ikke hatt lyst til å kjøre en Ferrari F430, eller kanskje en Alfa Romeo 8C? Disse luksusbilene sammen med 6V Mini Coopers, Porsche Cayennes og BMW 335i er alle tilgjengelige i det store utvalget av batteridrevne miniatyrleker! Passer for barn fra 3 år og oppover, disse bilene har en enkelt hastighet fremover og en revers i tillegg slik at selv bittesmå sjåfører kan parkere parallelt!

Batteridrevne kjøretøy på 12V eller mer er generelt egnet for litt større barn fra 5 år og oppover, og er også bedre på ulendt underlag. Denne kategorien inkluderer en rekke batteridrevne traktorer, jeeper og firehjulinger. Ride-on utstyrt med et 12V oppladbart batteri har vanligvis to hastigheter på omtrent 2,2 og 5 mph, pluss revers. Ikke alle 12V batteridrevne modeller er tøffe, men denne kategorien inkluderer også den smarte Vespa-trehjulingen. Vespaen er litt mer uvanlig, siden den inkluderer en håndgrepsakselerator som en ekte Vespa gjør, i stedet for fotpedalakseleratorene som er vanlig i de fleste versjoner.

Det brede utvalget av stiler og modeller av elektriske kjøreturer for barn tilgjengelig for barn fra 18 måneder til over 10 år sikrer at det virkelig er et perfekt leketøy for hvert barn! Det er viktig å huske flere sikkerhetstiltak når du spiller med disse ride-ons. Barn skal alltid holdes under oppsyn mens de leker batteridrevne kjøreturer, og de skal ikke under noen omstendigheter kjøres på veier. De er strengt tatt et leketøy i bakgården. Å bruke sunn fornuft når du leker med batteridrevne sitteleker vil ende i dager med alle slags fantastiske eventyr.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta