Alle kan rengjøre bilen sin, men hva med de skyete, gule frontlyktene?

A

Det er en veldig vanlig hendelse. Vi ser da hver dag. Det er som en sykdom – gule, uklare frontlysglass som trenger drastisk reparasjon. Jeg så dem til og med på biler på den lokale bilvasken. Det forvirret meg at disse menneskene ville ta så stor forsiktighet – vaske, støvsuge interiøret, fjerne gulvmattene og til og med håndtørke bilene sine, men de hadde fortsatt de gulnede, overskyede frontlyktene. Det er ikke bare et problem på gamle, veldig brukte biler. Det er utbredt på 2-3 år gamle biler også. Det spiller ingen rolle om det er en Dodge, Ford, Mercedes eller en Porsche.

På spørsmål sa de fleste at de ikke hadde råd til, eller ikke ønsket å betale de høye prisene på erstatninger fra deres lokale bilforhandler. Gjennomsnittsprisen for et par erstatningsfrontlykter i plast hos lokale bilforhandlere var rundt $450 – som ikke engang inkluderte installasjon og justering (det vil være ytterligere $60-120). Ettermarked-frontlykter eksisterer, men har fått blandede anmeldelser, og besparelsene er ikke så store, kvaliteten og passformen henger, og da måtte du fortsatt ha dem installert og justert. Og for hva så kan du gjøre det igjen om et år eller to?

Det er en annen løsning, det er frontlysreparasjon, rengjørings- og gjenopprettingssett tilgjengelig for under $30 (slå opp frontlysrenser og/eller frontlysgjenoppretter på Google), mye rimeligere enn erstatningslinser, og de fungerer!

Frontlysglass i plast er normen i bilindustrien nå – alle biler har dem. Noen har fancy navn som plexan og Lexan, men de har alle de samme problemene. Solen, sur nedbør, tøffe værforhold, kjemikalier (bremsevæske, servostyringsvæske, varme radiatorvæsker, varmt vann, harde rengjøringsmidler osv…) vil alle gjøre at plastlinsene brytes ned og svekkes raskt. Noen produsenter har gått til å inkludere en beskyttende film på linsene. Uansett er de alle utsatt for denne svekkelsen og gulningen over tid.

Med disse frontlysreparasjons-, rense- og gjenopprettingssettene har til og med søppelbillinser blitt reparert og restaurert til helt nye (som vist på enkelte nettsteder). De samme linsene pleide å bli kassert og har nå blitt nye profittsentre for bergingsanlegg. Behandlingene brukes på samme måte på utsiden av frontlyslinsen der skaden er verst og det ikke trengs en mekaniker for å reparere den.

Disse settene finner du enkelt under frontlysrenser og frontlysgjenoppretter på Google. Så nå vet du at det er en veldig økonomisk løsning på problemet med gule, skyete, slitte frontlykter – reparer, rengjør og gjenopprett dem til nye. Det er ingen unnskyldning nå for å ikke ha skinnende rene frontlykter. Bilforhandlere har brukt disse frontlysreparasjonene, -rensere og -reparatorene på bilene sine, og du kan også.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta