Anmeldelser av baseballutstyr – Demarini CF3 og Easton Stealth Composite baseballballtre sammenlignet

A

Er du lei av ping, ping, ping av aluminiumsflaggermus? Mange har klaget på den høye lyden før. Vel, det er gode nyheter for deg fordi 2008 baseballballtre er laget av et karbonforsterket komposittmateriale. Så, i stedet for ping av aluminium, hører du mer av et smell når ballen treffer komposittflaggermusene. Det høres mer ut som en tradisjonell treflaggermus. Nå kan du få avstanden til en metallflaggermus uten den irriterende lyden.

Som forhandler av baseballutstyr og, helt ærlig, en person som elsker spillet, blir vi ofte bedt om å velge den beste balltre. I stedet for å spille favoritter, er det følgende en gjennomgang av to av det som vil bli de bestselgende flaggermusene i 2008-utstyrsserien.

Nytt for 2008 Demarini CF3 skaper bølger over hele college-baseballverdenen. CF3 er Demarinis første forsøk på et sammensatt baseballballtre, og de passerte testen med glans. Demarini CF3 er den første dobbeltveggede komposittflaggermusen som har 2 vegger som virker uavhengig av hverandre for maksimal trampolineeffekt. Dette kombinert med den nye clutch-endekappen gir denne balltre det største sweet spot i spillet og gir maksimal ytelse på off-center-treff.

Easton Stealth Composite er ny for 2008 og er Eastons andre forsøk på et sammensatt baseballballtre. Den nye Easton Stealth Composite kommer på to forskjellige måter, vanlig flex (BCN7) og stiv flex (BCN8). Forskjellen mellom de 2 er mengden flex i opti-flex kompositthåndtaket. Den vanlige flexen har 3 ganger mer flex enn aluminiumshåndtak og den stive flexen har 1,5 ganger mer flex enn aluminiumshåndtak.

Easton andre gå rundt på et sammensatt baseballballtre er en enorm forbedring i forhold til den første. Fjorårets versjon var veldig endevektet og en hadde en veldig tung svingvekt. I de nye modellene flyttet Easton sparkepunktet mot håndtaket og ga denne flaggermusen en utrolig balansert følelse.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta