Aspekter av Kettler utendørs bordtennisbord

A

Kettler utendørs bordtennisbord er like varierte som spillerne deres. Alle disse bordene kommer i både blå og grønn finish for å passe dine personlige behov. Sammen med deres tilpassbarhet er de kjent for sin holdbarhet og motstandskraft. De er også konstruert av en spesiell blandet aluminiumssammensetning som gjør dem til den mest holdbare i verden.

Den rimeligste av utendørsstativene er Riga Pro, som selger for omtrent 569 dollar. Selv om det bare er fordi det er den minst kostbare, betyr det ikke at dette stykket er uten funksjoner. Bordet er skikkelig konstruert for å tåle det misbruket som Mother Nature så vel som enhver spiller kan påføre det. Den mest merkbare egenskapen på alle Kettler -stativer er det dimplede aluminiumet som utgjør undersiden av spilleflaten.

Når metallet blir behandlet på en slik måte, er det beskyttet mot både ekspansjon og sammentrekning på grunn av elementene. Når det gjelder trening og trening, er disse produktene uten sidestykke, hvert Kettler stativ har individuelle brettesider, noe som betyr at hver side kan låses oppreist i en avspillingsposisjon og tillate en enkelt spiller å trene solo. De sammenleggbare sidene hjelper også til med oppbevaring av bordet.

Både bordene Nordkap og Stockholm er de neste når det gjelder kostnad så vel som generell kvalitet. Hvert av disse bordene vil løpe omtrent 600 dollar. Hovedoppgraderingen når det gjelder bordbygging når det gjelder både Nordkap og Stockholm er en redesignet ramme og chassis som gjør bordets overordnede struktur sterkere.

Disse to produktene har ovale stålrørsben og et tungt stålrørrammesenter. I tillegg er hele chassiset skikkelig behandlet for å forhindre rust eller korrosjon, samt riper på overflaten. Nummer én funksjon når det gjelder kvalitet og pris på Kettler Outdoor -serien er Magnum -modellen. Denne stativet vil selge for 879 dollar eller mer, men med den prislappen følger en omfattende liste over funksjoner og en toppkvalitetsdesign som passer for den mest ivrige entusiasten.

Magnum består av en 7 eller 8 tommer tykk aluminium innkapslet tre spilleflate, kuttet til 108x60x30 spesifikasjonene, men når de første Kettler -likhetene er forbi, ser du hvorfor dette er toppen av serien. Spillelinjene har blitt silket på for å holde bordet helt flatt i stedet for å ha litt ujevnt spill med linjer som var malt på. Magnum står høyt og står sterkt på sine 2 tommer firkantede stålben støttet av kraftig stålrør senteramme.

For hver spiller er det et Kettler utendørs bordtennisbord, og det er bare å matche riktig produkt med riktig spiller og sørge for at alle deres behov er dekket.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta