Automatiske overskudd fra postkort – er det verdt det?

A

Nettstedet for automatisk postkortfortjeneste er designet for å markedsføre og annonsere en mulighet for en hjemmebasert inntekt ved hjelp av et system kjent som “postkort” -programmet. Mannen bak Automatic Postcard Profit er ingen andre enn Eric Bechtold som hevder å ha designet et nytt system for å sikre en hjemmebasert inntekt. Men er det virkelig alt de lover at det skal være? Er det virkelig en levedyktig forretningsmulighet? La oss ta en god titt.

Det første du vil se når du åpner nettstedet for automatisk postkortoverskudd, er en kort introduksjon ledsaget av en velkommen video under den. Klikk på videoen, så blir du omdirigert til en annen side som ligner mye på den første. Denne siden lar deg faktisk se videoen og presenterer et elektronisk skjema som du må fylle ut hvis du ønsker å få mer informasjon om dette såkalte “postkort” -programmet.

Videopresentasjonen viser en nydelig BMW og Eric Bechtold selv som sier at han kommer til å ta deg en liten tur. Han snakker om dårlig økonomi og sier at du egentlig ikke trenger å redusere virksomheten din så lenge du posisjonerer deg godt. Eric blir deretter sett på å kjøre til et Porsche -forhandler og møter en leasingkonsulent ved navn Michael McAllister for å kjøpe en splitter ny Porsche som han kjører hjem og sier at det å eie en Porsche alltid har vært hans drøm.

Nå kan dette komme ut som en virkelig fin måte å fange mennesker med drømmer om materielle eiendeler, men Mr. Bechtold sier at det ikke handler om det. Det som virkelig betyr noe er friheten til å bare gjøre det du ønsker å gjøre i livet. Etter videopresentasjonen må du fylle ut skjemaet under det hvis du ønsker å gå videre til neste side for å få mer informasjon om programmet.

På dette tidspunktet lurer du kanskje på hva som er det som automatisk postkortoverskudd tilbyr. I et nøtteskall presenteres det som en forretningsmulighet som bruker et automatisert postkortsystem designet av Eric Bechtold. Systemet sies å være motstandsdyktig mot økonomiske faktorer og vil generere fortjeneste uavhengig av dårlig økonomi. I motsetning til andre hjemmebaserte inntektsmuligheter online, krever et postkortsystem fysisk postkort. Hvis du trenger flere detaljer om programmet og hvordan det faktisk fungerer, vil du gjerne vite at de har et hotline -nummer; (239) 682-9970 som du kan ringe når som helst hvis du trenger hjelp.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta