Bentley feirer 70 år med design med fire utvendige farger

B

Bentley tilbyr en fantastisk blanding av moderne luksusteknologi og gammeldags britisk skjønnhet. Med andre ord, Bentleys skal lukte, se ut og kjøre som Bentleys, enten det er deres treinnlegg, skinninteriør eller stilig sportslighet.

For ikke så lenge siden har Bentley ekspandert inn i SUV-verdenen. Bentayga ble med i rekken av Continental GT og Flying Spur sedan coupe. Selv om det er et bredt utvalg av sedaner som tilbys av Bentley, er Mulsanne fortsatt en av de beste Bentleyene.

Det som er bra med den er at den kommer med en utvidet akselavstand for brukere som liker å kjøre bil selv. Bentley feirer sine 70 år med design med 4 gamle eksteriørfarger. La oss finne ut mer.

Hos Bentley Motors så designavdelingen i arkivene for å finne de beste malingene som kan bidra til å feire 70 år med Bentley-design. Av alle smertealternativene valgte de Dove Grey fra 1930-tallet. Det var raseri under dagene av Derby-æraen.

Bortsett fra Dove Grey, ga andre klassiske farger et tidløst preg på de nyere modellene til Bentley. Noen populære inkluderer Claret, Old English og Oxford Blue.

Den gode nyheten er at du kan bestille en hvilken som helst av disse fire i dag. Faktisk var disse fargene ganske populære i 30 år av merkets historie. En av fargene var inspirert av R-Type Continental. Så disse fire fargene ble igjen valgt for å minnes den store dagen.

Den britiske bilprodusenten introduserte Claret, som utstråler soliditet og varme, spesielt hvis du bruker den på Queen Elizabeth IIs Golden Jubilee Bentley. Faktisk er den brukt på alle Royal Bentley siden 1940-tallet og inspirerer til en unik nyanse.

I mellomtiden kommer Old English White med en solid hvit finish som dateres tilbake til 50-tallet. Ifølge Bentley er det et ideelt valg for alle modeller i køen. Selv om det er mange blåtoner i paletten, var den første solide fargen Oxford Blue. Den ble valgt på 60-tallet for første gang og deretter adoptert igjen i 1998. På den tiden ga den en flott touch til Diamond Series.

De interne designerne ble kjent med at det var mer enn 15 farger som har blitt brukt i over 50 år. De var en del av Mulliner Personal Commissioning Guide.

For eksempel er Sage Green et ideelt alternativ for Flying Spur V-8. Denne grønne finishen for eksteriøret var et ideelt valg på 50-tallet, da den gir den beste kontrasten til utseendet til Blackline på den nyeste sedanen.

For en historisk karakter for kroppen til den nye Bentley, kan denne arv-inspirerte malingen fungere bra. Saken er at den passer til denne nye delen, og de fleste kjøpere foretrekker denne fremfor dagens andre farger. Så det er dette som får denne bilen til å se fantastisk ut.

Forhåpentligvis vil du like disse 4 tradisjonsrike eksteriørfargene hvis du elsker Bentleys.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta