Brukte biler – dra fordel

B

I forrige ukes utgave av «Take Advantage» kom vi inn på besparelsene på brukte biler som kommer fra USA. Jeg forklarte fordelene og gode kjøp for våre tre store produsenter GM, FORD og Dodge, og de enorme besparelsene som kan oppnås når man sammenligner amerikanske med kanadiske biler. Det er mange flere gode tilbud tilgjengelig akkurat nå i USA, når du vurderer å kjøpe et brukt innenlandskjøretøy. Ukas blogg handler imidlertid ikke om det. Den handler om veiens monstre, akkompagnert av brølende lydbølger som ofte forveksles med Bowing 747 Jet-motorer. Det handler om én ting og bare én ting…..heavy metal.

416 hestekrefter, 371 pund dreiemoment, 5.0L V-8 og tro det eller ei, det blir bedre. Lexus IS F bruktbiler er en av de hotteste, raskeste og mest sexy bilene som finnes for menneskeheten. Fra de fantastiske funksjonene som åtte-trinns Sport Direct-Shift automatisk girkasse med hjulskiftere, manuell modus og dreiemomentomformer låseclutch for gir 2-8. IS-F firedørs sportssedan kan håndtere den rå kraften og akselerasjonen som vises når foten din tråkker på pedalen. Stylingen til denne bilen er fantastisk, det er den større, tøffere broren til IS 350 som du ikke under noen omstendigheter vil rote med. Den har en kraftig hette, brede stilige utstrålinger langs hele kroppen, men likevel en skremmende holdning. De 19 tommers sorte, smidde aluminiumsfelgene produsert av BBS, setter et moderne, stolt preg av å være levende preg på dette dyret. MSRP på denne dårlige gutten er $75 000 CND helt ny. Du kan kjøpe en 2009 for $38 000 USD, og ​​ha den på oppkjørselen for $45 000 CND alt i. Dette er $12 000 billigere enn en kanadisk forhandler selger 2009 Lexus IS-F for, og virkelig en fantastisk deal!

Møt 2010 BMW X5 M, jeg våger deg også. 555 hestekrefter, 500 pund med utilgivelig dreiemoment og en 4,4 liters motor drevet av Garrett-kompressorer. BMW har virkelig gjort en uttalelse til Porsche Cayenne-elskere av verden med denne siste utgaven til M-familien. Bmw har finjustert hele X5-modellen ved å forsterke bremsene, drivverket og fjæringen for å imøtekomme kraften denne motorveispiser besitter. De har inkludert et sekstrinns M-sportspadleskift for racingentusiastene, og det skuffer ikke. BMW-er har en tendens til å svekke seg raskt de to første årene, og det har økt salget av bruktbiler og SUV-er. Du vil enkelt dele ut $110 000 for X5M, men du kan trekke en 2010 med lave miles fra USA for lavt 70-tall og ha den i garasjen for $80 000 CND. Den beste delen av det hele er at det ikke er noen plikt på denne dårlige gutten, siden den er bygget i Nord-Amerika, og konverteringsgebyrene er minimale.

Forhandlere i Canada selger litt brukte 2009 X5M-er for $90 000 pluss, så du vil spare $10-$20 000!

Jeg har listet opp to grusomme beist som kan fås mens du sparer titusenvis av dollar, hvis de kjøpes litt brukt fra USA. Hvis du er ute etter en superbil eller lastebil, finn en nettside som viser USA brukte biler og lastebiler for kanadiske kunder. Tiden er nå, dra nytte av vår sterke kanadiske valuta og du vil høste store besparelser.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta