Craftsman 37051 19 – Tommers elektrisk klipper

C

En av de viktigste grunnene til at forbrukere velger å kjøpe en elektrisk klipper er at støyen er betydelig lavere enn for en gassklipper, og dette er absolutt sant for den elektriske klipperen Craftsman 37051. Kontrollene er svært brukervennlige på denne modellen og den kommer med 8 forskjellige klippelengder, alle enkelt justerbare fra en enkelt spak plassert på styret. Klippehøydene er fra 1 – ¼ tommer på det laveste til 3 – ½ tommer på det høyeste.

Klippebladet gjør en god jobb med å skjære seg gjennom gresset og den er fin og bred på 19 tommer. Denne er omtrent samme bredde som en liten bensinklipper. For å hjelpe til med enkel oppbevaring vil håndtaket foldes ned og dekket på klipperen er rustfritt. Du finner byggekvaliteten utmerket, og den kommer med en 1,8 bushel bakbag pluss et mulching dekk. Hvis du vil ha klipperen til sideutkast, må du kjøpe det valgfrie settet.

Den drives av en 120 volts motor som trekker totalt 12 ampere, så tenk nøye gjennom dette, så effektivt det betyr at du til enhver tid må holde deg innenfor 100 fot fra strømnettet under bruk. Husk også at du ikke kan bruke skjøteledninger i fuktige forhold eller klippe vått gress, og dette gjelder ikke bare elektriske klippere, men alle utendørs elektriske apparater.

Dekkene er semipneumatiske med dimensjoner på 7 x ¾ tommer foran og 8 x ¾ tommer bak. Den leveres med 1 års garanti og er perfekt for små hager i bebygde områder, spesielt der det er viktig å holde støynivået lavt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta