De beste bulktrekkertipsene

D

I dag er det ingen stor sak å fikse en bulk i bilen din, da du kan velge mellom en rekke verktøy og teknikker. Hvis du for eksempel kjøper et reparasjonssett for bulker, vil det gi deg alt av verktøy for å fjerne bulker fra bilen. Noen av disse verktøyene inkluderer stenger, stenger, dukker, hammere og limstifter, bare for å nevne noen. I denne artikkelen skal vi dele med deg noen bulktrekkertips som vil hjelpe deg å bruke disse settene lettere. Les videre for å finne ut mer.

Suging

Selv om det kan høres utrolig ut, kan du bruke sug for å trekke bulker fra kjøretøyet. Det er imidlertid viktig å huske på at denne teknikken kun er egnet for store bulker. Du kan med andre ord ikke bruke denne teknikken til å trekke små bulker da du trenger en ren overflate for montering av sugekoppene.

Fremgangsmåte for å bruke bulktrekkeren

Nedenfor er fem enkle trinn som vil hjelpe deg med å bruke sugekoppen og trekke bulken fra kjøretøyet. Sørg for at du følger alle disse trinnene, siden hvert eneste trinn er viktig, ellers kan du ende opp med å forårsake mer skade på kjøretøyet ditt.

1. Rengjør måloverflaten.

2. Monter sugekoppen i midten av bulken

3. Klikk på fanene for riktig vedlegg

4. Du bør trekke forsiktig for å øke trekkstyrken

5. Når bulken spretter ut, kan du ta av koppene

Lim og avtrekker

Siden denne teknikken er ganske ny, er du kanskje ikke kjent med den. Dette settet kommer med små plastfliker som gjør at du lettere kan trekke bulkene på bilen din. Siden disse tappene har grov baking, kan de øke overflaten når du trykker dem inn i limet.

Derfor fungerer de som et anker i bulken, som gjør at du kan trekke bulken ut. Nedenfor er noen av de enkle trinnene du kan bruke for å bruke denne metoden og fikse en bulk.

1. Start med å rengjøre overflaten

2. Plugg inn limpistolen for å få den til å varmes opp

3. Påfør litt lim på panelet

4. Trykk nå på plasttappene

5. Vent en stund for å la dem avkjøles

6. Fest en glidehammer for avtrekker

7. Bank eller trekk bulken forsiktig bakover for å få den til å se jevn ut

8. Bruk et alkoholbasert rengjøringsmiddel til å spraye limet

9. Bruk en plastspatel for å fjerne lim

Punktsveising

Punktsveising er en ideell dybdetilnærming og kan brukes til bulker der malingen er skadet. Alle disse metodene er malingsfrie. Du trenger med andre ord ikke reparere lakken etter at bulken er fikset.

Men hvis du går for punktsveisemetoden, må du reparere malingen. Men saken er at du ikke bør bruke denne teknikken hvis du ikke har mye erfaring på dette feltet. Derfor anbefaler vi ikke at du prøver denne teknikken hjemme. Kun fagfolk skal få utføre punktsveising.

Lang historie kort, bruk disse bulktrekkertipsene for å fikse bulker på bilen din uten hjelp fra en profesjonell. Men hvis du tror du ikke klarer det selv, bør du ta kontakt med en fagmann for å være på den sikre siden.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta