Dent Repair – The Secrets

D

Har den nye bilen din en bulk i døren? Har hagl skadet taket eller støvelen? I så fall er bulkreparasjon sannsynligvis det beste alternativet. I løpet av de siste årene har malingfri reparasjon av bulker tilbudt et alternativ til den tradisjonelle bulkfixen. Lakkeringsfri reparasjon av bulker skader ikke lakken på kjøretøyet ditt, og det er mye billigere enn de vanlige metodene for fjerning av bulker.

Hemmeligheten bak bulkerparasjon er at det ikke “slår ut” av bulkene, og heller ikke fjerning av deler av bilen din. Dette er en av grunnene til at det er mye billigere enn noen av de eldre metodene for reparasjon av bulker. En normal bulkreparasjon vil kun koste en brøkdel av en tradisjonell reparasjon som utføres på et verksted.

Malingfri bulkreparasjon er en meget dyktig prosedyre. For å oppnå de beste resultatene krever prosessen erfaring, tålmodighet og de riktige verktøyene. Siden det ikke er noe maling involvert, fullføres jobben mye raskere og kan gjøres som en mobil virksomhet. Dette betyr at bulkreparatøren kan komme til kunden.

Prosessen krever at reparasjonsspesialisten gradvis skyver metallet tilbake til der det skal være. Dette gjøres en liten del av gangen, og avhengig av størrelsen på bulken, kan det ta noen timer å fullføre. Det er flere verktøy som trengs for å fullføre jobben riktig.

Verktøyene er lange, flate og svært stive for å tillate riktig mengde trykk, uten at verktøyet bøyer seg. Disse verktøyene skyves inn i gapet som finnes bak panelet. Trykk påføres bulken bakfra, men det gjøres sakte for å flytte metallet tilbake til sin opprinnelige form, litt om gangen. Hvis det gjøres riktig, skal det ikke være skade på malingen på den andre siden av panelet.

Mange selskaper tilbyr mobile tjenester for reparasjon av bulker. Hemmeligheten bak en god bulkfjerningsjobb er å gi spesialisten nok plass til å jobbe. Dette vil hjelpe reparasjonsspesialisten med å gi mengden trykk som trengs for å skyve metallet på plass på riktig måte.

Du vil nå finne at mange malingsfrie bulkerparasjonsverktøy selges til publikum. Men uten riktig opplæring kan du lett få en krusning i metallet eller at malingen sprekker eller fliser. Dette vil kreve en mye dyrere reparasjonsregning, og til og med et verksted kan kanskje ikke fjerne bulken helt. Det er best å overlate det til fagfolk.

Malingfri bulkfjerning anbefales som et alternativ til de mer konvensjonelle metodene. Du må imidlertid være sikker på at du har en utdannet, kvalifisert profesjonell for å oppnå de beste resultatene. Det er mange selskaper som ikke gir nok opplæring til sine ansatte, og resultatene kan være ganske kostbare.

For de som har to eller tre bulker, er det ofte mye lettere for lommeboken å få fikset alle på en gang. Forstå at ikke alle bulker kan fjernes ved malingfri reparasjon. Plasseringen av bulken er den avgjørende faktoren, samt om det er en fold i metallet. Malingfri bulkfjerning kan fungere på enkelte bretter, men det avhenger av hvor dyp den er, samt hvor lang den er. Rådfør deg med en profesjonell spesialist for bulkfjerning for å finne ut hvordan de kan hjelpe deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta