Easton Air Hockey Table Review

E

Et airhockeybord kan være kronen på verket og midtpunktet i familiens rekreasjonsrom, og som sådan vil du kjøpe et Easton airhockeybord. Easton air hockey-bord fra Playcraft har en veldig minimalistisk ren stil som vil holde lekeplassen din ryddig og organisert.

Easton air hockey-bord er produsert av Playcraft, et selskap som produserer den høyeste kvaliteten av biljardbord, spillebord, shuffleboard-bord og arkadeutstyr. Ved å kjøpe dette merket for familiens rekreasjonsrom, bringer du inn et høyteknologisk stykke amatørsportsutstyr med avansert scoringsteknologi på en LED-skjerm. Ved å forplikte seg til et kvalitetsutstyr som Easton-bordet, tar du rekreasjonsområdet ditt til neste nivå.

Disse bordene har rykte på seg for å være holdbare og høy kvalitet. De er også kjent for å være et rimelig, men kvalitetsprodukt i en serie med produkter som vanligvis er svært kostbare. Easton airhockey-bordet tilbyr en spilleoverflate som består av hardt glimmer dekket med et høyglanslaminat, og mer enn 3500 lufthull som skyver luft til overflaten og skaper en jevn luftpute for pucken å gli langs. Disse funksjonene reduserer puckfriksjonen og øker spillehastigheten, noe som gjør spillet mye morsommere og mer konkurransedyktig.

I tillegg er Playcrafts vifter kjent for sin holdbarhet og lange levetid. De er kjent for å produsere en jevn strøm av jevn luft, og for å overleve konkurrentmodeller, noe som betyr at det påløper mindre kostnader med fremtidige utskiftninger over tid.

Easton-bord er også bygget med en MDF-bunn dekket med hardt glimmerlaminat og solide, solide ben. Kjøpere kan være sikre på at Easton-bord er bygget for å tåle selv de tøffeste kampene.

Konverteringssett for bordtennis er også tilgjengelige for Easton-bord som gjør at systemet kan dekkes med en spilleflate i regulert størrelse, alt til en rimelig pris, mye lavere enn kostnadene ved å kjøpe et bordtennisbord. Dette gir oppholdsrommet flere muligheter, og spillkveldene dine mer moro, alt uten å ta opp ekstra verdifull plass.

Easton air hockey-bord har også elektronisk spill med muligheter for 10, 20 eller 30 minutters spill eller gratis spill. I tillegg kan spillere ha en drink for hånden med skjulte koppholdere. Elektroniske lyder og andre spilleffekter vil få naboene til å trygle om å komme bort og leke.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta