Ekstremt nyttige bilprodukter

E

Folk nå kan ikke leve uten biler. Men som bileier, i tillegg til pengene som betales for din ønskelige bil, bør du bruke litt penger på noen bilprodukter.

Når du kommer over noen problemer i bilen din, vil du spare diagnosekostnader ved å reparere den selv. Faktisk kan mange ting gjøres enkelt hvis du har noen verktøy selv.

Ta for eksempel tilbakestilling av airbag. Problemet kan løses uten å henvende seg til en mekaniker for å få hjelp.

Vi vet at autokollisjonsputesystemet består av sensorer, gassgeneratorer, tenning, kollisjonspute og kontrollenhet (ECU) og andre komponenter. Du bør observere kollisjonsputens varsellampe på dashbordet. Under normale omstendigheter, når tenningsbryteren står i “ACC” eller “ON” posisjon, vil varsellampen lyse ca. 6 sekunder og slå seg av etter selvtest. Hvis den ikke slo seg av automatisk, bør du være oppmerksom på at noe gikk galt i kollisjonsputen. Du bør sjekke og løse det snart, ellers slutter kollisjonsputen å fungere.

Du kan enkelt reparere den ved hjelp av verktøy for tilbakestilling av airbag. Du bør merke deg bilmodellene verktøyene er kompatible med. De gjør online reparasjoner via OBD2-grensesnittet. Type kollisjonsputedatamaskin kan gjenkjennes automatisk. Du kan trykke på de to knappene for å slette feilkoder og feildata. Det er ikke nødvendig å få en PC. Alt du trenger å gjøre er å sette inn verktøyet i den diagnostiske OBD2-blokken. For en enkel, rask, sikker og pålitelig prosess!

Det finnes også noen verktøy for tilbakestilling av kollisjonsputer som kan gjøre mer enn å tilbakestille kollisjonsputen. 10 i 1-servicetilbakestilling kan også utføre service på varsellyset, kjørelengde og intervaller. Du kan velge noen sett for tilbakestilling av kollisjonsputer, som vil være mye gunstigere.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta