En nybegynnerveiledning for telesalg

E

Du må trene regelmessig og søke deg selv for å bli god i hva som helst. For å bli buff i treningsstudioet må du spise riktig mat, skaffe deg et fornuftig og oppnåelig treningsprogram og viktigst av alt faktisk gå på treningssenteret flere ganger i uken og trene. Noen vil sette bilder av den type kroppsbygning de ønsker å skaffe seg på kjøleskapsdøren og skaffe seg en treningspartner for å gi dem det kicket de trenger når TV-en ser mer fristende ut enn treningsstudioet på en treningskveld.

Det samme gjelder for salgstrening. For å bli flink til å selge over telefon må du skaffe deg et treningsprogram. Så bruk deg selv på samme måte som du ville gjort hvis du var ute etter å bli en suksess i treningsstudioet.

for det første

Få hodet rett. Du må være motivert og drevet for å jobbe med salgsferdighetene dine. Så bygg deg noen oppnåelige mål. Tenk på hva du virkelig ønsker av livet og jobben din, og sett deg noen kort-, mellom- og langsiktige mål. Du jobber ikke på det salgsgulvet for stemningen, så få deg et mål og gå for det. Jeg ville ha en sportsbil da jeg først startet med salg, fordi det var det toppgutta på salgsgulvet mitt kjørte. Jeg visste nøyaktig hvilken type bil, hvilken farge, alder og årgang det ville være, og jeg fant en hos en bilforhandler i nærheten av kontoret der jeg jobbet. Jeg dro ned dit og satt i en annenhånds Porsche 911 nesten hver uke. Jeg kan fortsatt huske lukten av skinn og akselerasjonen av hjertet mitt da jeg satt bak rattet og lot som om jeg eide det.

Det spiller ingen rolle hva du setter som mål så lenge du tror at det er oppnåelig. Jeg fikk bilen forresten; det tok meg nesten to år.

for det andre

Omgi deg med den rette mengden. Bli kjent med høypresterende på salgsgulvet ditt, snakk med dem og lær av dem. Ikke bli for involvert i spillet hardt arbeid hardt mannskap, da det bare gjør det vanskeligere å oppnå suksess. Jeg sier dette fordi jeg har gjort det. Jeg har tjent høye lønninger og blåst mye på raske biler og høy levealder, og det virket gøy på den tiden, men i den tilstanden tar du dårlige avgjørelser, og gutten slår deg i stykker og setter deg tilbake.

Hvis du er alene på jobb, eller du føler at du kan overgå alle der, så fordyp deg i salgstreningsbøker og informasjon. Du trenger ikke gå ut og bruke en formue på salgsopplæringskurs. Faktisk vil jeg be deg om å være på vakt mot alle kurs som er fantastisk berettiget med navn som “The Killer Lines Needed to be a Sales King” eller “Hvordan knuse salgsmålene dine på 1 dag.” Jeg vet ikke om dette faktisk er kurs, men jeg har sett dusinvis med navn som disse som vil få deg til å tro at du kan doble inntektene dine over natten. Det er ikke en magisk pille eller én ting du kan gjøre for å gjøre deg om til en fenomenal selger over natten. Entusiasme og pågangsmot vil hjelpe deg. Men hvis du ikke forstår salgsprosessen, lytt og føl med kunden din og deres behov, vil du ikke bli en stor suksess i salg.

Se etter salgsbok som vil gi deg en all-over salgstrening. Zig Ziglar og Brian Tracey er to av mine favoritter.

For det tredje

Skaff deg et treningsprogram akkurat som du ville gjort i treningsstudioet. Men i stedet for kroppsdeler å jobbe med, jobb med deler av salgspresentasjonen. Del det ned i fire enkle seksjoner, og skriv hvilke typer øvelser du må jobbe med for å få den delen buff.

Begynnelsen – Ting som stemmebøyning, tempo og tone er viktig og forteller også klienten hvem du er, hvorfor du ringer og hva det gir dem. Gi dem en grunn til å lytte til deg.

Den midterste biten – Bli kjent med kunden din, lær hva de ønsker av tjenesten eller produktet ditt, bruk åpne spørsmål. Dette er spørsmål som starter med hvem, når, hvor, hvorfor, hva og hvordan. Ved å bruke denne typen spørsmål samles mer informasjon enn lukkede spørsmål som vil gi deg Ja og Nei-svar.

Viktigst, få det til å høres ut som en samtale.

The Sell – Beskriv produktet eller tjenesten din med funksjoner og fordeler.

Husk at funksjoner forteller og fordeler selger, så bruk fargerike og relevante fordeler. Få tilbakemelding, slik at du kan se hvordan det går med pitchen. Rettssaken avsluttes. f.eks. “Er dette typen tjeneste du ville brukt?” Snakk med potensielle kunder og ikke med dem

Slutten – Lukking. Ikke kompliser dette, det er egentlig ganske rett frem. Bare be om avtalen.

Ovenstående er en enkel retningslinje for områder og ting du kan jobbe med. Hvert punkt kan være et treningskurs i seg selv. Kom i gang med å forstå hva alle de ovennevnte ferdighetene er og kjenn din bransje.

For det fjerde

Viktigst av alt, bruk deg selv og tren hver dag. Hvis du kjøper en bok på salg, les den. Jeg er på forskjellige salgsgulv hver dag, og jeg ser de samme salgsbøkene ligge på den samme selgerens skrivebord hele tiden. Dette er som å kjøpe et par trenere for 100 pund til treningsstudioet og deretter bruke dem for å spise pizza. Ta jobben din på alvor. Anthony Robbins sier at 7 % av folk fullfører bøkene om selvforbedring de kjøper. Bestem deg for å være en av minoritetene som lykkes.

Endelig

Hvis du vil tjene en 6-sifret lønn i salg, må du søke selv. Ikke vær som en av massene og utsett alt til i morgen. Tenk stort og gå for det, så får du det til.

Jeg håper dette gir deg en veiledning til hva slags ting du må jobbe med for å bli fenomenal i salg. Bare husk at det er mange haier der ute som er klare til å selge deg den ultimate salgstreningsdrømmen. Suksess i denne bransjen vil ikke komme over natten fra å lese et kapittel eller to i en magisk salgshåndbok. Du må jobbe hardt, trene og trene. Det er ingen enlinjeløsning. Salg er som en stikksag med mange små biter som du må sette sammen. Start i det små, og gå for dine mål på en profesjonell, etisk og fokusert måte og suksess vil finne deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta