Finne en bil med lang levetid

F

Ifølge Consumer Reports vil gjennomsnittsbilen vare 150 000 miles. Hvis du kjøper en nyere modell og holder den godt vedlikeholdt, kan den vare til 200 000. Det etterlater fortsatt noen få shoppeekspedisjoner i gjennomsnittlig forbrukernes levetid. For mange av oss fyller bilshopping oss med frykt. Så vi ønsker å starte med en bil som naturlig nok er tilbøyelig til å vare lenger enn gjennomsnittet.

Honda og Toyota leder fremdeles pakken med å produsere de mest pålitelige bilene. Men ifølge en utgave av Consumer Reports fra 2010, øker General Motors sitt spill for å forbedre tidligere modeller og noen nye modeller, for eksempel Cadillac SRX, Chevrolet Camaro og Equinox og Buick LaCrosse V6 har en pålitelig vurdering fra begynnelsen. Ford er fortsatt den mest pålitelige modellen av amerikanske produsenter, mens Chrysler er den lavest rangerte. Og bilen hyllet av Consumer Reports som ga den beste spådde påliteligheten var Porsche Boxster.

Pensjonert skolelærer Irv Gordon kjørte sin røde Volvo P1800 fra 1966 i 2,5 millioner miles og har den nåværende Guinness -verdensrekorden, som sertifisert på midten av 1990 -tallet. Selvfølgelig er slike forekomster ekstremt sjeldne. Men det er tjenester tilgjengelig og trinn du kan ta for å øke levetiden til bilen din, hvorav de fleste gjelder omsorg og vedlikehold etter kjøretøyets manual.

En god start for enhver bileier er å lese manualen. Rådfør deg ofte med det, og ikke vær redd for å ta spørsmål til forhandleren. Et annet enkelt trinn er å holde bilen ren. Å bruke mye penger er ikke nødvendig, men du bør sørge for å holde tritt med rutinemessig vedlikehold. Sjekk væske noen få måneder (eller som foreslått i bilhåndboken) for å sikre at de holder seg på riktige nivåer. Disse inkluderer kjølevæske og bremser for radiatorer, vindusvask, servostyring og transmisjonsvæsker. Dette er veldig viktig fordi disse væskene smører forskjellige deler for å redusere friksjon, varme og total slitasje som kan oppstå over tid. Sjekk manualen din for å se hvor ofte olje og oljefilter skal byttes; svaret kan variere avhengig av hvor mange kilometer du kjører.

Så hvis du vil kjøpe en bil som overlever gjennomsnittet på 150 000 miles, start med en bil som har en pålitelig pålitelighetsvurdering, for eksempel en Honda, Acura, Subaru eller Ford. Hvis du kjøper brukt, må du sørge for å kjøre en kjøretøyhistorikkrapport. Du kan spare tid på å søke etter bilen din ved å bruke en bilsøkemotor som Piefind.com. Piefind søker i flere klassifiserer annonser for å gi deg en liste over relevante muligheter, noe som sparer tid og energi.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta