Hva er en pingback, og bør jeg godkjenne den?

H

Ping skjer.

Når du driver et nettsted ved hjelp av bloggprogramvare, klikker du automatisk på et spesielt publiseringsvarslingssystem. Du får ping. I blogging er en ping et spesielt signal som programvaren for bloggpublisering legger ut for å varsle andre servere når innholdet i bloggen din oppdateres.

Dette er bedre for deg enn å vente på at en indekseringsrobot skal krype opp og se om du har noe nytt. Bloggprogramvare forteller automatisk spesielle indekseringstjenere hva som er nytt med bloggen din, slik det skjer. Dette hjelper til med å distribuere de nye elementene dine mye raskere enn tiden det tar for Google indekseringsroboten å gjennomsøke bloggen din.

På denne måten blir folk og blogginnleggsutgivere oppmerksom på det nye materialet ditt raskt, som en nyhetsblits.

En ping er datasnakk for “New Thing”

Denne ping -teknologien, og måten den øker spredningen av nytt innhold på, er en av grunnene til å starte og drive en blogg, forutsatt at du kan fortsette å publisere nytt innhold. Det er en god markedsføringspraksis å dra nytte av teknologi som automatisk trekker oppmerksomhet til nye ting.

Baksiden av en ping er en ‘pingback’. Dette er merknaden bloggprogrammet ditt mottar når en annen blogg publiserer en side på nytt som lenker tilbake til innholdet ditt.

Si at du publiserer pressemelding. Si at denne utgivelsen har en lenke til bloggen din. Hver gang en nyhetsorganisasjon publiserer utgivelsen din med lenken, sender publiseringsserverne et automatisk signal om lenken. Ditt eget nettsted mottar signalet som en måte å bekrefte at lenken er god. Denne dobbeltsjekk betyr at pingbacks er mindre utsatt for spam enn andre typer varsler.

Noen pinger, som noen ringer, er mer verdifulle enn andre

Bloggprogramvaren din er sannsynligvis programmert til å varsle deg når den blir pinget etter at noen har publisert en lenke til innholdet ditt. Du ser noe slikt:

En ny pingback på innlegget “Johnny Gets a Ping” venter på din godkjenning http: //www.example.com/johnny-gets-pinged-post

Nettsted: [A New Article based on Johnny Gets a Ping]

URL: “http: //www.the-publishing-url/the-page.html”

Pingback -utdrag:

[…] Det er her du ser et utdrag av innholdet på det andre nettstedet[…]

Fordi det er automatisert, er dette ikke den enkleste typen melding å forstå i begynnelsen.

En pingback -melding er ganske enkelt en melding til deg hver gang en lenke til innholdet ditt blir publisert “der ute”.

Dette er godt å vite når folk publiserer eller linker til tingene dine.

Nå er ditt neste trinn å bestemme hva du skal gjøre med pingback -varselet.

Dine valg er:

  1. Spam det;
  2. Godkjenne det;
  3. Søppel det

For å bestemme, følg lenken tilbake til der stykket ditt vises på det andre nettstedet. Her er hva du skal se etter

Ser den andre artikkelen ut som et originalt, velskrevet stykke du og leserne dine ville respektere? – Godta det. Dette viser leseren din det andre nettstedet som lenker til deg. Du bygger relasjoner med velrenommerte mennesker i din nisje. Bra for deg.

Er artikkelen fra en konkurrent, og du har bestemt deg for ikke å vise pings som tar leserne dine til konkurransen din? – Søppel det.

Er pingen fra et nettsted som ser ut som en falsk blogg (flog) eller en spamblogg (splog) med automatisk innhold og lite tegn på menneskelig involvering?

– Søppel det.

Er pingen fra et nettsted som ser søppelaktig ut? Spam det – du vil ikke at slike nettsteder skal koble til dine. Hvis du merker det som søppelpost, kan programvaren din blokkere fremtidige ping -forespørsler fra dette nettstedet.

Hvis du etter å ha lest dette fortsatt ikke forstår hva pingen handler om, ikke bekymre deg. Når du ser ordet “ping”, tenk “lenke”. Vil du koble tilbake til personen som linker til deg? Godkjenn dem, og du kan trygt ignorere alt annet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta