Hvem er Burmester?

H

Burmester Audiosysteme GMBH er produsenter av håndlagde lydkomponenter for avanserte biler.

Burmester Audiosysteme ble grunnlagt i 1977 og har produsert avanserte lydkomponenter til de høyeste kvalitetsstandarder. Fra selskapets begynnelse har deres mål vært “å skape en perfekt blanding av lyd av høyeste kvalitet, teknologisk innovasjon og tidløs design.” Alle Burmester-komponentene er håndlaget og montert på Berlin-fabrikken. “Made in Germany” er en etikett som blir tatt veldig alvorlig av Burmester. Forsknings- og utviklingsavdelingen i Burmester streber etter å ikke bare holde tritt med de siste fremskrittene, men å sette sine egne trender og standarder.

Mange mennesker bruker en betydelig mengde tid i bilene sine, kanskje enda mer tid enn de sitter hjemme i stua. For mange mennesker er bilen mer enn bare et middel for å komme fra punkt A til punkt B, det er et mobilt tilfluktssted hvor de kan glemme bekymringene og angsten og bare slappe av. Dette er grunnen til at noen sjåfører i økende grad setter pris på en behagelig og rolig atmosfære i bilene. For mange kan lyden av musikk bidra betydelig til å gjøre kjøringen til en langt mer behagelig opplevelse.

Burmesters første store angrep i bilindustrien var et resultat av en utfordring med å montere et avansert lydsystem i et kjøretøy. Kjøretøyet var Bugatti Veyron. For Bugatti Veyron designet Burmester-ingeniørene et spesielt lydsystem som dette utenom det vanlige kjøretøyet etterlyste. Bugatti Veyron etterlyste et system som måtte oppfylle svært krevende og spesifikke krav. I motsetning til en vanlig produksjonsbil, var metoden for å integrere et komplett lydsystem i Bugatti en utfordring. Både Burmester- og Bugatti -teamet prøvde å finne ut det beste arrangementet for alle komponentene i bilen. Denne prosessen fant sted og ble tatt i betraktning mens monokokchassiset fremdeles ble utviklet. Et så tett samarbeid i de tidlige designstadiene av Bugatti tillot best design og ytelse for hele systemet. Gjennom denne prosessen ble mange aspekter av systemet endret, inkludert lydkontrollene som ble fullstendig redesignet. Denne endringen tillot sjåføren å bruke dem uanstrengt, spesielt ved høye hastigheter.

Etter deres første vellykkede partnerskap med Bugatti, var Burmester i stand til å skaffe seg en kontrakt for å jobbe med Porsche. Erfaringene fra det spennende samarbeidet mellom disse to prosjektene har gjort Burmester i stand til å sette nye globale standarder for bilindustrien. Burmester high-end Surround Sound System ble introdusert sammen med Porsche Panamera (5 890 dollar) og har siden blitt referanseindeksen for fabrikkinstallerte og integrerte billydsystemer. Burmester -systemet ble gradvis lagt til andre modeller i Porsche -serien, inkludert Porsche Cayenne (5 690 dollar) og den ikoniske Porsche 911 sportsvognen (5 010 dollar). Intensiv forskning og utvikling har gjort det mulig å overføre Burmesters lange erfaring med å levere storslått lyd til stua til bilindustrien.

Noen få fakta og tall om systemet installert i Panamera. Systemet har seksten høyttalere i det overdådige Panamera -interiøret og har totalt 372 kvadratmeter strålende overflate. Over 1000 watt driver driverne mens du kjører driverne og deg. Kanskje mest imponerende, hele systemet legger bare til 26,5 pund. Det er en liten prosentandel for et kjøretøy som veier over to tonn, men bemerkelsesverdig gitt ytelsespotensialet. Bruken av materialer som finnes i Burmester high-end-systemer øker absolutt kjøretøyets “Burmester-DNA”. Å lytte til musikk i bilen er ikke lenger et kompromiss. Et svært effektivt forsterkersystem, lette Neodym-magneter, tilsvarende lette aluminiumshøyttalerkurver og forskjellige vektreduserte syntetiske materialer er i tråd med den lette konstruksjonen som pleier å bli funnet i sportsbiler. Burmester -lydsystemet har flere innovative måter å forbedre individuell lytteopplevelse. For eksempel i Panamera og Cayenne kan lyden optimaliseres for forsetene eller baksetene ved bare å trykke på en knapp. I Porsche sportsbiler utstyrt med et Burmester -system er det mulig å velge “Smooth”, “Live” eller “Surround” -innstillinger for å få den beste lyden for lyttingen. Systemets overlegenhet er nettoresultatet av utallige detaljer, og av et overordnet mål, og det er perfekt lyd.

Burmester inngår nå partnerskap med mange andre bilprodusenter. Mercedes-Benz vil tilby et Burmester Audio System som et alternativ på den kommende redesignede S-Klassen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta