Lakkert bulkfjerning vil få bilen din til å se ut som ny igjen

L

Paintless Dent Removal, eller PDR for kort, er et samlenavn for ulike teknikker som brukes for å fjerne mindre bulker og bulker fra kroppen til en bil, lastebil eller annen bil. Malingfri bulkfjerning kan brukes til å reparere et bredt spekter av skader i de tilfellene hvor malingen forblir stort sett uskadet. Det er mest brukt til å reparere dørhull, bulker og haglskader, høye flekker, mindre bretter og fordypninger i plaststøtfanger.

Teknikken innebærer vanligvis å massere eller skyve innsiden av et skadet område tilbake til sin opprinnelige form ved bruk av spesiallagde metallstenger og hakker. En tekniker vil ofte bruke annet tilbehør for å øke presisjonen og kvaliteten på arbeidet sitt, for eksempel forskjellige lys og refleksjonstavler. Noen ganger brukes lim for å trekke ut bulkene. Etterbehandlingen innebærer å trykke ned og omforme reparasjonen for å gjøre overflaten flat.

Når det gjøres profesjonelt, er det ingen skade i det hele tatt på den eksisterende lakken, og det er umulig for selv det mest kritiske øye å oppdage reparasjonen eller finne en feil. Alt dette uten behov for kostbare sparkelmasser, sliping og omlakkering! Avhengig av størrelsen, dybden og plasseringen av en bulk, tar hele prosedyren fra ti minutter til en time. Sammenlign det med reparasjoner på karosseriverksteder som kan ta dager (eller lenger!). Dessuten kan malingfri bulkfjerning tilbys på mobil basis, slik at du kan få reparasjoner på kjøretøyet ditt utført hos deg.

Alle disse fordelene gjør Paintless Dent Removal til et attraktivt og stadig mer populært alternativ til konvensjonelle bilkarosserier. En dyktig tekniker med erfaring kan reparere opptil nitti prosent av de mindre bulkene og bulkene som finnes på et kjøretøy. Malingfri bulkfjerning er sikkert den minst invasive, og den mest effektive og kostnadseffektive metoden for å fjerne mindre bulker og bulker… for ikke å nevne den raskeste! Siden det lar kjøretøyet bevare sin originale fabrikklakk, er garantien og verdien av et kjøretøy også bevart!

Selv om denne metoden har eksistert en stund nå, ble den vanligvis brukt av bilutleiefirmaer, limousinfirmaer, flåtekontoer og bruktbilforhandlere. Teknikken anses fortsatt som ny når det kommer til offentlig bruk, men reparasjon av personbiler har økt kraftig den siste tiden. Paintless Dent Removal er en nyskapende teknikk som garantert vil gjenopprette kjøretøyet tilbake til sin opprinnelige tilstand, samtidig som det opprettholder integriteten til den originale karosserilinjen og finishen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta