Nascar Racing Party Games

N

Ikke alle NASCAR Racing-selskapsspill er like. Noen kan være flotte for voksne å leke før det store løpet, og noen er bare for å holde barna underholdt på en bursdagsfest. Her er et par NASCAR-racingspill som forhåpentligvis passer til begge behov.

Det første spillet er et løpsspill ganske enkelt kalt ‘Ankle Racing’. Det er akkurat som et vanlig utvendig løp med en enkel endring i løpsposisjon. Sørg for at spillerne står en og en halv armlengdes avstand fra hverandre, og sørg for at du har løpet ute på NASCAR-racingfesten din, slik at ingen ved et uhell raser inn i gulvlampen.

På farten vil hver av syklistene strekke seg ned, ta tak i anklene og gå så fort de kan til målstreken. Dette har en tendens til å være vanskeligere å gjøre enn i utseende, så det kan være lurt å begrense løpet til yngre folk som er mer smidige som NASCAR-festen din.

Den neste for spillets NASCAR Racing-fest kalles ‘Roll Along’. For det trenger du en stol for hvert lag med to spillere, to lange snorer og en pingpongball for hver gruppe.

La spillerne dele seg inn i grupper på to og spille hver spiller et stykke fra hverandre. La deretter hver spiller holde den ene enden av hver av de to strengene veldig stramt. En spiller er å sitte i stolen du gir. Så når alle er satt opp, vil du gå med og plassere en ping pong ball for å balansere på de stramme strengene til hver gruppe. Legg helst ballen på i enden der spilleren sitter i en stol.

Når du er på farten, skal NASCAR-racingfestspillerne prøve å sende pingpongballene sine fra den ene spilleren til den andre ved å holde strengene opp og ned i hver ende. Den første gruppen som fullfører kretsen tre ganger er vinnerne.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta