Ping Eye 2 Anmeldelse

P

Jeg har lest mange Eye 2s anmeldelser. Alle er veldig konsistente med min mening. Jeg er bare glad for å vite at jeg ikke er den eneste golfspilleren som er overbevist om at Eye 2 er topp selv 20 år senere. Jeg kjøpte settet mitt nytt for 22 år siden. Har prøvd andre klubber dype hulrom, smidd, over størrelse, super game improvers, you name it og jeg har prøvd dem, men sannheten er at ingenting er bedre enn Eye 2’s, sammenlignbart kanskje, men bedre er en vanskelig oppgave å slå og påta seg. Det er sant at lyden til disse klubbene ikke er den beste. I bytte for deres tilgivelse og generelle ytelse er dette en liten pris å betale. Alt balansert, den eneste nedre siden er loftene mellom noen av klubbene. Noen av loftene til jernene kan være noen utdaterte, men likevel akseptable avstander og flotte baner. Jeg vil spørre, og kanskje kan proffbutikken min endre loftene. Hvis de er i stand til å gjøre dette (Golfsmth hevder de kan) vil jeg ende opp med de ultimate golfjernene fra utmerket at de som de er.

Gjennom årene har jeg alltid kommet tilbake til mine Eye 2. Jeg har forstått det etter å ha prøvd det ene og det andre, og jeg må si at det er mange flotte sett der ute på markedet, at jeg kommer til å bli med Eye 2 -strykejernene til slutten av levetiden, det vil si hvis de lever ikke meg, i dag 57 år. Slik det ser ut i dag har jeg bare byttet ut mitt lange 4 jern med en Ping G5 25 ° hybrid som 3 jernet med et #7 G5 treverk. Dette tillegget sammen med min G5 -driver, #3 & #5 woods og en gammel Ping Putter utgjør vesken min. Jeg kan ikke ha et bedre sett med klubber. Det eneste som mangler i vesken min er en Ping Eye 2+ LW som jeg vil få loftet endret fra 58 ° til 60 ° når jeg kan finne det til en rimelig pris. Jeg må legge til at prisen den er priset for (Ping $ 145,00 eBay lignende prisklasse) er virkelig opprørende, men jeg er villig til å betale prisen for å fullføre det beste settet med strykejern noen kan ha.

I dag hvis jeg MÅSTE bytte ut mine Eye 2-er, noe jeg ikke gjør, ville jeg sannsynligvis kjøpe Mizuno MX-19 eller Ping G5 på grunn av deres likhet og sammenlignbare generelle ytelsesbalanse med Eye 2-ene. Som en teknisk mann som jeg er og involvert i flere tiår i bearbeidingsbransjen, tror jeg at jeg har lært å kjenne forskjellen mellom utseende og enda viktigere, ytelse. Dessverre er mange golfkøller i dag designet rundt ser etter differensiering i stedet for ekte spillforbedrere.

Det desidert beste er det som er best for deg. Ikke vekk fra denne + 20 år gamle klubben. De ble designet og laget med en sann visjon om fremtiden og teknisk intelligens. Med all respekt har Ping ikke klart å komme med et merkbart bedre jern de siste 20 årene som de gjorde på slutten av 80 -tallet og begynnelsen av 90 -tallet. Bortrykkelse og avstand er ikke det mellom- til lavt handikappede golfspillere leter etter. Golfspillere i denne kategorien er mer enn glade og villige til å betale prisklassen på $ 1000 for en ekte og merkbar teknisk innovasjon.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta