PING fargekart – Hva er PING Dot System?

P

Hva er PING -punktsystemet? Det er et verktøy som golfklubbprodusenten, PING, laget for å hjelpe folk med å velge de golfkøllene som passer best for dem. Dotsystemet kalles også PING -fargekartet. Grunnen til at det kalles et fargekart er fordi det prøver å kategorisere mennesker ved å plassere dem i en av 12 forskjellige farger ved å svare på flere spørsmål.

Så hva betyr alle disse fargene? De 12 fargekodene prøver å bestemme så tett som mulig hvilke golfkøller som er best egnet for hver enkelt golfspiller. Denne klassifiseringen gjelder for golfere på alle nivåer, profesjonelle så vel som nybegynnere. Det er sannsynligvis det nærmeste å få skreddersydde golfkøller for deg. Dette målet med denne tilpasningen er å få hver golfspiller til å bruke de riktige klubbene. Å bruke de riktige klubbene bør forbedre golfspilleren. Jo mer hensiktsmessig golfklubben er for golfspilleren, desto bedre blir svingen hans, og dette bør resultere i at golfspilleren får en lavere poengsum.

Bruk av den riktige golfkøllen kan bidra til å minimere dårlige svinger, for eksempel kroker og skiver. Jo færre dårlige svinger en golfspiller har, jo bedre spill vil de spille, og jo mer moro vil de ha.

Du kan se PING -prikksystemet i aksjon på nettstedet deres. De har et interaktivt verktøy. Ved å svare på noen få grunnleggende spørsmål, som for det meste er høyderelaterte, kan du finne hvilken farge som passer best for deg fra grafen på PING -fargekartet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta