Priser gitt til Nissan 300ZX

P

Fjerde generasjon Nissan 300zx kom på det amerikanske markedet i 1990! Siden den landsomfattende nedgangen har bilentusiaster blitt fascinert av denne fantastiske maskinen. Ikke bare har den fått oppmerksomheten til sportsbilførere over hele verden, men den har også garnert flere priser enn de fleste biler noen gang har drømt om å se. Faktisk, når vi snakker om biler som drømmer… 300ZX burde definitivt vært omtalt i The Fast and The Furious Series, som den raskeste bilen.

Toppen på 280 mph, 300ZX har landhastighetsrekorden, tildelt ved 1991 Bonneville Speed ​​Trial. Tenk…det var uten alvorlige modifikasjoner! Z32 kunne nå 60 mph, enkelt på under 6 sekunder! Fairlady Z fikk enkelt Chevy Corvette, Mitsubishi 3000GT, Mazda RX-7, Dodge Viper, Toyota Supra og Porsche 968 til å lukke i frykt ved tanken på å kjøre mot den. Men racingpriser er ikke de eneste titlene som 300ZX har under panseret.

I 1990, det første året av fjerde generasjon, kåret Motor Trend 300ZX til “Årets importbil” og “En av de ti beste ytelsesbilene”. Videre ble Z32 plassert på Automobile Magazines “All-Star”-liste, og hedret med “Årets design” av samme forum. Samme år kalte Road & Track og Car and Driver 300ZX “En av de ti beste bilene i verden”.

Du leser sannsynligvis denne tanken …. uansett. Mange biler oppnår disse utmerkelsene det første året, og mister raskt populariteten og fanskaren. Selv om dette er sant for mange kjøretøy, gjaldt det ikke, og heller ikke nå, for Fairlady Z.

I syv år på rad, fra 1990-1996, tildelte Car and Driver 300ZX “En av de ti beste bilene”, og i fem år, fra 1990-1994, var den på Automobile Magazines “All-Star”-liste! Omdømmet til Z32 er nesten uhørt!

Selv etter at Nissan sluttet å importere Fairlady Z til USA, fortsatte den å vinne priser. Automobile Magazine kåret den til en av de kuleste bilene gjennom tidene i 2004, og ga den i 2006 utmerkelsen av å være inkludert i lister som “20 av de største bilene de siste 20 årene”, og “25 vakreste biler i Historie”.

Spørsmålet gjenstår, vil 300ZX fortsette å vinne priser? Svaret er et rungende, JA! Folk modifiserer og tilpasser Z32, slik at den vil fortsette å være raskere, slankere og mer tiltalende. Modifiserte fjæringer, luftinntak og bremsesett [http://modified300zx.com/index.php?cPath=4_85] alle bidrar til at ZX fortsetter å utmerke seg i løp og drivende utfordringer.

Finne deler og tilbehør på ettermarkedet [http://www.modified300zx.com/] har blitt en relativt enkel oppgave, med bruken av e-handelssider som tilbyr alle mulige ting for alle mulige kjøretøy. Men når jeg kjøper reservedeler og tilbehør, vil jeg kjøpe dem fra noen som elsker og respekterer Fairlady Z like mye som meg! Det stedet, etter min mening, er uten tvil Modified 300ZX [http://www.modified300zx.com/].

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta