Reise og Hiatal brokkbehandling

R

Det er mange mennesker som lider av hiatal brokk hvert år. En brokk er fremspringet av et organ eller en kroppsdel ​​inn i et område der det ikke burde være. En hiatal brokk er en tilstand som oppstår når delen av magesekken, og i noen tilfeller den nedre delen av spiserøret, skyver gjennom hiatus i mellomgulvet inn i brysthulen.

Symptomer på hiatal brokk ligner på GERD eller acid reflux sykdom. Disse inkluderer halsbrann, sår hals, heshet, brystsmerter og oppstøt. Disse er hovedsakelig forårsaket av tilbakeløp av magesyre og mageinnhold. Helsepersonell foreslår sjelden kirurgi som hiatal brokkbehandling. I noen tilfeller kan lignende medisiner for sure reflukssymptomer foreskrives for en hiatal brokkbehandling. Imidlertid er disse stoffene beryktet for sine farlige bivirkninger og allergiske reaksjoner som kan være dødelige.

En annen faktor å vurdere er det faktum at mange liker å reise og lengre opphold i utlandet. Dette kan by på et problem hvis du har blitt avhengig av slike reseptbelagte legemidler. Heldigvis er det mange hjemmekurer og naturmidler som kan brukes som hiatal brokkbehandling. Disse har vist seg å være ekstremt effektive for mange og er godt komplimentert av et sunt kosthold og regelmessig mosjon. Det flotte er at disse naturlige rettsmidlene er lett tilgjengelige i nesten alle deler av verden.

Og faktisk kan det å reise faktisk ofte gjøre diett- og treningsdelene av din hiatal brokkbehandling enklere også. Og hvis du reiser til land som Kina eller andre land i den gamle verden, kan det være andre naturlige rettsmidler tilgjengelig som du kan prøve. Faktum er at det å reise i seg selv ofte tvinger deg til å gå regelmessig og trene mer enn du kanskje vanligvis. Mange mennesker mislykkes i treningsdelen av hiatal brokkbehandlingen hjemme fordi de blir lei av å gå de samme stedene eller stirre på de samme veggene foran tredemøllen. Å reise gir normalt mange nye severdigheter og veier å reise sammen med flotte nye opplevelser som kan revitalisere sjelen.

Du vil ofte oppdage at reiser også kan gi mange flere sunne alternativer for å spise som kan gjøre behandling av hiatal brokk enklere. Det vestlige samfunnet og spesielt den nordamerikanske måten å spise på med hurtigmat og svært surt kosthold har spilt en stor rolle i mange helsetilstander, spesielt de som involverer sure oppstøt.

Andre land har ofte mer naturlige produkter som igjen skaper en generelt sunnere deg. Så hvis du har vurdert å reise, men har vært bekymret for behandling av hiatal brokk, gjør litt research på de planlagte reisemålene dine og GÅ FOR DET! Hvis du virkelig er bekymret, så bruk litt mer tid på å planlegge reisen og hvordan du best kan imøtekomme dine behov for hiatal brokkbehandling. Planlegg utflukter på forhånd som involverer fotturer og sightseeing.

Se hvilke morsomme sporter det er å nyte som ikke er for anstrengende, eller bestill utflukter fra hotellet på forhånd. Slå opp menyalternativer på hotellet ditt. De fleste flyselskaper vil også tilby spesielle måltider om nødvendig. Hvis du skal bo på et sted i en lengre periode, sjekk ut hvilke lokale markeder som er i området, og du kan til og med få hotellet ditt til å fylle rommet ditt med varer du trenger ved ankomst, inkludert naturmidler du er vant til å ta som en del av din hiatal brokkbehandling.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta