Rolls-Royce’s Cellarette er den stilige løsningen på din sigar – og whisky-toting-problemer

R

Tilsynelatende ser denne tingen ut som en eksklusiv koffert som kan holde sigarettene dine og mange andre dyre ting mens du er på farten. Hvis du aldri har kjent dette, foreslår vi at du gjør det nå. Faktisk har du landet på riktig side for å få den nødvendige informasjonen. Uten videre, la oss sjekke ut hva Roll-Royce’s Cellarette har for deg. Les videre for å vite mer.

The House of Rolls-Royce presenterer det mest moderne kunstverket som har gjort et fancy tillegg til de moderne samleobjektene. Dette er en enkel, men moderne sigar- og whiskykiste som dekker dine behov. Denne tingen passer til standardene satt av luksusmerket. Faktisk er Rolls-Royce Cellarette et ideelt valg for deg hvis du vil være vert for gjester på kveldssamlingen. Derfor er det et av de beste midtpunktene for å gjøre samlingen din fantastisk.

Det fine med denne Cellaretten er at den er spesiallaget. Faktisk sier den moderne Rolls-Royce Cellarette mye om utformingen av dette luksuskjøretøyet. Denne skreddersydde sigar- og whiskyholderen kommer med et solid aluminiumchassis. Den er dekket med skinn og har en Obsidian Ayous-finer som skyver ut et brett. Dette vakre brettet kommer med et innlegg av Spirit of Ecstasy.

Bortsett fra dette kommer den med en spansk sedertre humidor som lar deg lagre mye ting, for eksempel en lighter, sigarkutter og hygrometer. Derfor kan du nyte alle disse fantastiske funksjonene.

For lenge siden ble dette møbelet brukt som oppbevaringsboks for brennevin og vin. Men nå tjener den en rekke andre formål også. Eksteriøret åpner seg for å slippe ut et omgivende lys som gjør skinninteriøret mer fremtredende. Så det ser ut som atmosfæren til en medlemsklubb. Bortsett fra dette deler de mekaniske operasjonene mange likheter med åpningen av dørene til mange av disse modellene.

På innsiden av dette skapet kan du finne håndblåste lowball-vinglass. Bortsett fra dette roterer “RR’-monogrammet utover for å avsløre seg selv. I tillegg er det en drikkeholder inne i kofferten som kan brukes til å holde drikker av forskjellige størrelser.

På den andre siden av kupeen finner du humidoren som inneholder et sigarbrett. Det som er bra med spansk sedertre er at det kan holde premium sigarer på et ideelt fuktighetsnivå.

Kort sagt, akkurat som du har en flott opplevelse når du reiser i en Rolls-Royce, kan du også glede deg over å bruke Rolls-Royce Cellarette. Hvis du vil kjøpe den, kan du gå til Rolls-Royce-forhandleren og få den for £40 570. Faktisk er det en ideell løsning hvis du ønsker å lagre sigarer og whiskyer uten problemer.

Lang historie kort, dette var en kort gjennomgang av denne fantastiske kisten som du kan installere i din Rolls-Royce for å dekke mange av dine behov. Hvis du ønsker å kjøpe den, foreslår vi at du tar kontakt med forhandleren og legger inn bestillingen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta