Slik spiller du bordtennis

S

Noen kaller det et bordtennis -spill, noen kaller det bordtennis og i de fleste land der det er populært, har det ganske enkelt blitt forkortet til TT. Det er et flott spill å spille, et der du kan finpusse ferdighetene dine med trening, og det kan spilles hele året, ettersom det er et innendørs spill. Hvis du har blitt fascinert av dette spillet og vil ha noen tips om hvordan og hvor du skal begynne, la oss gi deg en introduksjon til verden av bordtennis. Bare et lite råd om hva du trenger å få og hvordan du spiller.

La oss først se på hva du trenger for å spille bordtennis. Det er ganske enkelt, faktisk. Du trenger en balltre og en ball, og selvfølgelig spiller du den på et spesielt bord. Flaggermusen er veldig lik en padle og kalles en bordtennisracket. Den har et kort håndtak som du holder. De fleste sportsbutikker lagerfører dem, slik at du kan velge. De kommer i en rekke farger. Kulene er hvite og små og laget av celluloid. I ping pong -spillkonkurranser brukes imidlertid oransje baller slik at de er mer synlige og kan plukkes opp av kameraer hvis spillet sendes på TV. Du kan kjøpe baller til bordtennis i hvilken som helst sportsbutikk, eller hvis du er medlem av en klubb, kan du få dem der. De har en diameter på 40 mm, og disse er de som brukes i dag, men tidligere baller med en diameter på 38 mm ble brukt.

Bordet ligner veldig på et stort, rektangulært spisebord og har et lite nett støttet opp i midten. Målet med bordtennis er at hver spiller skal få ballen over nettet og slå den inn i motstanders side slik at han synes det er vanskelig å ta et skudd. Du går glipp av et skudd og du mister et poeng. Hvis du vinner 11 poeng først, vinner du spillet og må spille et oddetall kamper og vinne for å bli erklært som vinner.

Selv om det ser veldig enkelt ut, kan bordtennis -spillet utvikle seg til svært høye ferdighetsnivåer og kan være veldig slitsomt fordi det er et spill der du stadig beveger deg. Refleksene dine må være veldig skarpe, og du må ha mye konsentrasjon. Hvis du føler at du trenger en god treningsøkt, er bordtennis -spillet akkurat noe for deg!

Copyright 2006 Ngullen Rivera

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta