Tips for å forbedre chipsskuddet ditt

T

Det finnes flere spillforbedringsverktøy der ute for å hjelpe den gjennomsnittlige golfspilleren med å barbere seg av spillet. En av de vanskeligste delene av et golfspill er chipping. Det er flere ting du kan prøve for å forbedre spillet ditt hjemme, før du går ut og kjøper den nyeste og beste dingsen for å hjelpe spillet ditt. Den første og enkleste er å få en bøtte av noe slag og rydde litt plass.

Hvis du har en hage vil den fungere best. Sett bøtta ca. 10 – 15 yards unna og chip ca 50-60 baller som prøver å lande minst ti i bøtta. Dette vil ikke ta hensyn til hastigheten og hellingen til greenen, men vil ganske enkelt trene deg til å lande ballen der du vil at den skal treffe.

Når du begynner å lage flere og flere av disse, prøv å flytte bøtta lenger unna og så videre. Et annet kult triks er å bruke ping pongballer. Chipping av pingpongballer på stueteppet ditt vil hjelpe deg med å kontrollere spinn. Hvis du ikke får en pingpongball til å snurre, vil det være svært vanskelig å kontrollere spinnet til golfballen på og rundt greenene.

Det siste og siste trikset er å holde hodet nede og fokusert på målet, i dette tilfellet golfballen. Sørg for at du har øyekontakt med ballen hele tiden under chipen. Å trekke i hodet kan resultere i skudd med flisete eller skallede skudd. Chip rundt 100 golfballer gjør dette, og overdrive hold hodet nede og øynene fokusert på målet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta