Tjene penger på nettet, Hubpages, blogger og sosiale bokmerker

T

Når du eier en nettsidebedrift er rundt 90 % av arbeidet ditt markedsføring, ettersom bestått handel er svært sjelden på nettet. Det er veldig hyggelig å tjene penger på nettet, men i motsetning til hva mange tror, ​​er det faktisk arbeid. Det finnes mange metoder for å markedsføre virksomheten din. Her er en fin måte å gjøre nettopp det på.

Ok, som tittelen antyder, ser vi på HubPages og blogger og hvordan vi kan få dem ut til publikum. Denne metoden for markedsføring er ekstremt enkel og rett frem. Jeg bruker forresten alle de andre metodene som artikkelmarkedsføring og forretningsfora, og disse er også veldig enkle, og de får trafikk til nettstedet ditt.

HubPages er et flott sosialt nettverksnettsted, veldig enkelt å sette seg inn i, og det bringer garantert inn trafikk til nettstedet ditt hvis det brukes riktig. Det er en lek å skrive innhold på nettstedet, og du kan inkludere fotografier, lenker og videoer osv. Ikke promover deg selv eller din nettstedsvirksomhet åpenlyst for å tjene penger på internett, siden du vil bli misfornøyd av eieren av nettstedet og potensielle kunder – de liker det ikke.

Blogger, som egentlig er mininettsteder, er også en lek hvor du kan legge til nesten hva som helst. Bilder med lenker til nettstedet ditt, nyhetsruller, videoer og så videre. Jeg tror at tidene da du kunne skrive en blogg, pinge den på Pingomatic og hei presto, mye trafikk, er forbi. Det har bare ikke den kraftige effekten det hadde for noen år tilbake. Pinger fortsatt bloggen din, det er bedre enn å ikke gjøre det.

Nå her er tingen som muligens mange går glipp av. Når du har din Hub eller blogg, ikke bare la dem ligge i håp om at trafikken vil myldre til dem. Legg dem ut på sosiale bokmerkesider, da de godtar Hubs og blogger veldig lett.

Her er bokmerkesidene jeg bruker, men dette er selvfølgelig mitt valg, og du står fritt til å bruke det du føler deg komfortabel med. Jeg bruker Digg, Mixx, Subbmitt, LinksMarker, Redditt og Del.icio.us. Det er andre der ute som Twitter og Stumbleupon og så videre.

Hvis du ikke har en teller for bloggene dine, så bli med på statcounter.com for en gratis som du enkelt kan sette på bloggen din selv, og du kan da selvfølgelig holde oversikt over hvor mange besøkende du får.

Hvis du bruker denne metoden, vil du definitivt se mer trafikk til Hubs og blogger, uten tvil. Og hvis du jobber hjemmefra eller andre steder, er denne øvelsen enkel og behagelig. Gå og prøv det selv akkurat nå.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta