Venstrehånds golfkøllesett – koster de virkelig mer?

V

Å være naturlig venstrehendt er både en velsignelse og en forbannelse. Avhengig av hvem du spør og når du spør dem, kan det virke som om det å være venstrehendt er mer forbannelse enn velsignelse. Dette gjelder spesielt når en venstremann også er golfspiller og leter etter venstrehendte golfkøllesett. Den gode nyheten er at et kvalitetssett med venstrehendte golfkøller ikke er vanskelig å finne og med litt smart shopping, trenger det ikke å koste en venstremann hans høyre arm.

De fleste av de store golfkølleprodusentene som Ping, Callaway Golf, Taylormade og andre lager også nøyaktig samme modeller i både høyrehendte og venstrehendte varianter. Selvfølgelig er etterspørselen etter venstrehendte køller betydelig mindre enn for høyrehendte køller, så antallet de faktisk produserer vil være mindre. Dette kan noen ganger føre til at visse venstrehendte golfkøllesett er utsolgt i din lokale sportsbutikk. Men de fleste ganger koster de venstrehendte klubbsettene nøyaktig det samme som de høyrehendte modellene.

Golfkøller kan også skreddersys. Denne tjenesten leveres enten av en butikk som spesialiserer seg på spesiallagde golfkøller eller av en golfproff som tilbyr denne tjenesten som en sidelinje. Spesiallagde golfkøllesett er et flott alternativ hvis du vil ha et sett med køller som er perfekt tilpasset deg med hensyn til lengde, skaftflex, vekt, loft og materialer.

Skreddersydde venstrehendte golfkøllesett er et spesielt godt alternativ for venstrehendte golfere. Bare vær forberedt på å bruke mye mer på skreddersydde klubber. Denne tjenesten kommer ikke billig!

Så hvilke andre alternativer er tilgjengelige for venstrehendte golfere som er på markedet for venstrehendte golfkøllesett? En kilde til golfkøller av alle typer er å oppsøke brukte køllesett.

Hvert år tar tusenvis av mennesker opp golfspillet med full intensjon om å lære å spille og gjøre golf til et vanlig tidsfordriv. Men så slår virkeligheten inn, og enten finner de ut at golf ikke er et lett spill å mestre, eller så finner de aldri tiden til å komme i gang. De befinner seg da med et veldig fint sett med golfkøller som samler støv ute i garasjen.

Og tror du at noen av disse mislykkede golfspillerne tilfeldigvis også er venstrehendte? Det er en ting du kan stole på! Og best av alt, etter at de blir lei av at de dyre køllene tar opp verdifull plass i garasjen eller klesskapet deres, kommer de sannsynligvis til å gå i stykker og legge dem ut for salg til en brøkdel av den opprinnelige utsalgsprisen.

Det fine med de fleste brukte golfkøllesettene er at mange av dem enten aldri ble spilt eller bare ble veldig lett spilt. Dette betyr at med mindre de ble alvorlig misbrukt, vil de være i nesten ny tilstand. Tenk deg at dyre Ping- og Callaway-sett blir praktisk talt gitt bort og venstrehendte varianter å starte opp!

Og du kan ikke bare finne brukte venstrehendte klubbsett for menn som tilbys for salg, men også dame- og juniorsett. Det viktige er å vite nøyaktig hvor du skal lete etter brukte venstrehendte køllesett og deretter vite hvordan du skal vurdere tilstanden til køllene og vurdere deres sanne verdi. Bevæpnet med denne svært viktige forbrukerkunnskapen vil du sitte i førersetet når det kommer til å skaffe deg en god del på et brukt sett med venstrehendte golfkøller.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta